Science
Camp

Știința poate fi distractivă, mai ales atunci când aduce laolaltă părinți și copii. La Big Little Festival intri în lumea captivantă a chimiei și fizicii distractive.

Bilete

Slime Fest

Plastilina gelatinoasă îndrăgită de copiii din lumea întreagă își face apariția chiar la Big Little Festival. Înarmați-vă cu poftă de distracție și încumetați-vă să luați parte alături de micuții voștri la cea mai vâsco-fantastică experiență!


Elephant Toothpaste

Te-ai întrebat vreodată până acum cum ar arăta o pastă de dinţi pentru elefanţi? La Big Little Festival copiii împreună cu părinții vor avea ocazia să facă singuri o pastă de dinţi gigant, care i-ar ajunge chiar şi unui elefant.


Dino Hunt

Aveți 30 de minute la dispoziție să cutreierați tot Dino Parc și să găsiți răspunsurile. Primiți diplome și medalii, doar dacă sunt corecte. Glumim, la Big Little Festival, toți sunteți câștigători.


Olimpiada Dinozaurilor

Cum mai era numit Protoceratops? Sau de ce are Stegosaurus stegulețe pe spate? Vizitați Dino Parc în cadrul festivalului și fiți atenți la toate informațiile din parc. Testați-vă apoi cunoștințele și completați răspunsurile corecte pentru a primi diplome și insigne de paleontologi.


Eematico STEAM Kits

La Big Little Festival susținem învățarea prin joacă, împreună cu toată familia. Kiturile de materiale și indicațiile trainerilor Eematico vă vor ajuta să descoperiți ce echipă fantastică se creează între un copil și un părinte. Iar jucăria construită merge cu voi acasă.


Vulcan & Shake Table

Știi cum se simte când trece o familie de seismosauri pe lângă tine? Sau cum se simte o erupție vulcanică? La Big Little Festival le poți experimenta pe amândouă! Vulcanul și simulatorul de cutremure le găsiți în Dino Parc.