Educație
prin Cultură

Cetatea Râșnov devine cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc.
Descoperiți nenumarate activități concepute să stimuleze creativitatea și imaginația copiilor, oferind în același timp distracție și educație prin artă și cultură .

Bilete

Biblioteca Bookster

Bookster, prima platformă care facilitează accesul la cărți și încurajează dezvoltarea personală și profesională prin lectură, participă la Big Little Festival. Aici, oferă o selecție atent aleasă de cărți, adunate într-o bibliotecă și organizează activități captivante legate de lectură.
În plus, dacă aduci o carte de acasă, o poți dona celor de la Bookster și vei contribui astfel la dezvoltarea unei biblioteci pentru comunitatea din Râșnov.Art Stage

La Big Little Festival, o scenă special dedicată evenimentelor pentru copii va anima atmosfera pe parcursul celor trei zile de festival. Aceasta va găzdui o varietate de spectacole de teatru, printre care și popularul „Cutiuța muzicală”, un spectacol plin de culoare și muzică care încântă întreaga familie. În plus, scena va oferi și sesiuni de vizionare de filme de familie și desene animate, disponibile prin serviciul de streaming Voyo, creând un mediu ideal pentru divertismentul familiei.


Meșteșuguri medievale

Atelierele de meșteșuguri medievale oferă experiențe imersive, transportându-te în trecut pentru a explora și crea într-un cadru de poveste. Printre ateliere se numără: Vederi și Scris Medieval, Atelierul Naturii Țesute, Atelier de Pictură cu Pigmenți Naturali, Coronițe pentru Prințesele de Altădată, Atelier de Jucării Medievale, Atelierului de confecționat bijuterii în stil medieval.