Creative
Land

Crezi că micuțul tău are toate șansele să devină un mare star? La Big Little Festival îi poți cultiva pasiunea sub îndrumarea celor mai iscusiți șlefuitori de talente de la Creative Land.

Bilete

Hahaha Camp

Sub îndrumarea atentă a experților de la HaHaHa Production, creează un moment memorabil cântând alături de copilul tău un fragment dintr-o melodie celebră sau cântând la un instrument, totul înregistrat într-un studio mobil profesional. Transformă această experiență într-o amintire de neuitat și împărtășește-o cu prietenii tăi pe rețelele sociale.


Multimedia Camp

La Studioul Multimedia, oferim o experiență interactivă și educativă pentru familii. Părinții împreună cu copiii lor sunt invitați să devină reporteri pentru o zi! În cadrul acestui atelier special, ei vor înregistra știri exact ca într-un studio profesionist de televiziune. La finalul sesiunii, participanții vor primi înregistrarea pe care au realizat-o, un suvenir memorabil pe care îl pot păstra și viziona acasă. Aceasta este o oportunitate unică de a învăța despre lumea jurnalismului într-un mod distractiv și accesibil.


Atelier de actorie

La atelierul nostru de actorie, părinții și copiii vor colabora pentru a recrea o scenă celebră dintr-o piesă de teatru sau un film, sub îndrumarea atentă a unui actor profesionist. Acest atelier oferă nu doar o lecție de actorie, ci și o șansă de a lega relații mai puternice între membrii familiei, într-un cadru plin de creativitate și expresie artistică. Participanții vor învăța cum să interpreteze roluri, să înțeleagă mai bine emoțiile personajelor și să colaboreze pentru a aduce la viață momente iconice ale scenei artistice.


Atelier de percuție

La atelierul nostru de percuție, oferim o experiență unică de conectare pentru părinți și copii prin intermediul muzicii. În cadrul acestui atelier, familiile sunt invitate să învețe să cânte împreună la baterie. Participanții vor fi îndrumați pas cu pas pentru a dezvolta nu doar abilități muzicale, dar și o legătură emoțională mai puternică. Prin ritm și armonie, părinții și copiii își vor coordona bătăile și vor cânta în unison, consolidând legătura dintre ei și exprimându-se într-un mod creativ și distractiv.


Cursuri de dans

Cursurile de dans din cadrul festivalului sunt concepute pentru a promova interacțiunea și distracția între membrii familiei, oferind o oportunitate excelentă pentru părinți și copii de a învăța împreună pași de dans și de a se bucura de performanțe live.


Atelier de ceramică

Artistul plastic Alexandru Cristian George aduce la Big Little Festival un atelier de care nu veți putea sta deoparte. Copiii și părinții sunt invitați să modeleze lutul împreună și să ia acasă opera de artă creată, drept suvenir.

 


Atelier de origami

Haideți să învățați alături de Isabela Neagu cum să împăturiți hârtia colorată pentru a da viață celor mai interesante animale și plante. Origami ajută la creșterea puterii de concentrare și la dezvoltarea motricității fine, așa că e activitatea perfectă pentru orice vârstă.