Aventură

Gata de aventură? La Big Little Festival aveți o mulțime de locuri în care să vă testați curajul
într-un mod distractiv alături de familie.

Bilete

Dino Trenuleț

Dino Trenulețul face turul Dino Parc, în jurul clădirii centrale, în preajma căsuțelor cu expoziții, laser labirint și ateliere de creație, trece pe sub traseul de aventură, pe lângă lacul preistoric și este o activitate perfectă pentru întreaga familie. Plecarea se face din Gara Jurassic Train, traseul durează aproximativ 8 minute și străbate o jumătate de kilometru.


Labirintul cu lasere

Sunteți fani 007? Atunci ați nimerit la fix în labirintul cu lasere. În el puteți exersa împreună toate mișcările din filmele cu spioni ca să evitați luminile laser. Nu declanșați alarma! Labirintul se află în Dino Parc.


Traseu de aventură

La Big Little Festival, îți poți testa curajul alături de familia ta pe traseul de aventură din Dino Parc. Este situat la o înălțime de 6 metri și are o lungime de 100 m.


Cinema 9D

V-ați gândit vreodată cum era pe vremea dinozaurilor? La Big Little Festival poți experimenta asta în cinema-ul 9D din Dino Parc! Vei simți cum scaunele se mișcă, cum bate vântul, plouă sau ninge, în timp ce tu te plimbi printre dinozauri. Ai grijă să nu te prindă!